Ambachtelijk en voedselveilig ijs maken

Gebo Gelato is een familiebedrijf dat sinds 1950 op diverse manieren ambachtelijk schepijs aanbiedt aan horeca en ijssalon. Daarbij onderscheidt Gebo Gelato zich door de superieure kwaliteit en uitstraling van het ijs en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Na diverse omzwervingen door prachtige en praktische panden in Oud-Beijerland zijn wij sinds 2010 gevestigd op de Aston Martinlaan te Oud-Beijerland. In deze op maat gemaakte ijsfabriek vinden zowel de productie als logistieke werkzaamheden plaats.

Het is vanzelfsprekend dat de ijsbereiders elke dag bezig zijn om de perfecte smaken na te streven voor de vele ijssmaken. Daar hoort echter ook nog een andere essentieel onderdeel bij, de voedselveiligheid. Veel aandacht wordt besteed aan de wet- en regelgeving die er is rond de productie, verkoop en transport van schepijs. Gebo Gelato werkt volgens het HACCP-standaard en laat het productieproces meerdere keren per jaar toetsen door daarin gespecialiseerde bedrijven. Ons kwaliteitssysteem staat borg voor de productveiligheid tijdens alle werkzaamheden.

Middels het HACCP-standaard brengt Gebo Gelato alle potentiële gevaren voor de producten in kaart, waardoor het productieproces op een voedselveilige manier kan worden uitgevoerd. Het geldt daarnaast als handvat voor elke medewerker van de ambachtelijke ijsfabriek en zij worden hierop getoetst evenals dat het bedrijf wordt getoetst en begeleid.