Online bestellen bij Gebo Gelato

Gebo Gelato biedt een breed assortiment aan ijssmaken, variërend in verpakkingsvormen voor de horeca en voor ijssalons. Alle producten zijn op overzichtelijke productpagina's te vinden en bestellen via deze website.

Bestelaccount

Om toegang te krijgen tot de bestelomgeving van Gebo Gelato heb je een bestelaccount nodig, dit kan alleen als je reeds bekend bent als klant en een debiteurnummer hebt. Het bestelaccount kan je activeren op de aanmeldpagina, hier kan onze logistieke afdeling je uiteraard bij ondersteunen. Mocht je nog niet bekend zijn als klant bij Gebo Gelato wordt de aanvraag doorgestuurd naar één van onze verkoopmedewerkers, zij zullen contact opnemen over de interesse in onze ijsproducten.

De juiste producten vinden

Er zijn verschillende manieren om een bestelling samen te stellen, dit kan door uitvoerig het volledige assortiment door te zoeken naar de gewenste producten voor je menukaart of ijsvitrine. Je kan deze producten ook toevoegen aan je favorietenlijst (in je klantenomgeving te vinden onder   FAVORIETEN), daarmee maak je eigenlijk een bestellijst op maat. Je vorige bestelling herhalen? Deze vind je eenvoudig in de bestelhistorie (in je klantenomgeving te vinden onder   BESTELLINGEN). Nadat de bestelling naar wens is rond je deze af en krijg je daar een orderbevestiging van per e-mail.