De verschillende verpakkingsvormen

Gebo Gelato hanteert een aantal verschillende verpakkingsvormen, de ene specifiek voor de horeca en de ander voor de schepijsvitrine. Onderstaand belichten we de eigenschappen en voordelen van de verschillende verpakkingsvormen.

De 2,5L bak en 5,0L bak zijn onze ijsproducten voor de horeca, catering en tevens geschikt voor gesloten ijskarren. De zwarte bakken zijn met een deksel afsluitbaar en voorzien van de vereiste informatie als ingrediënten, allergenen, houdbaarheidsdatum en voedingswaarden.

Voor de schepijsvitrines bieden wij een 5,7L bak (36x16,5x12) en een 7,5L bak (36x25x8). De smalle bak (5,7L) is geschikt voor de reguliere ijsvitrines en biedt een veelheid aan smaken. De bredere ondiepe bak (7,5L) toont heel royaal in de schepijsvitrine, een praktische keuze voor de hardlopende smaken als Vanille en Citroen. Het maakt het aanbod aan smaken in uw vitrine echter iets kleiner, de combinatie van beide bakken geeft echter wel een fraaie uitstraling.

De 5,2L pozzetti ijsproducten zijn er voor de specifieke pozzetti-vitrines, een soort ijsvitrine dat steeds meer in opkomst is in Nederland. Het voordeel hiervan is dat zowel het product als de vitrine afsluitbaar zijn en het schepijs langer goed blijft in uw vitrine. U mist echter de uitstraling van de vitrinebakken.

Weet u niet zeker welke verpakkingsvorm het meest geschikt is voor uw verkoopwijze of twijfelt u nog over de aanschaf van een ijsvitrine? Eén van onze verkopers kan u daarbij altijd ondersteunen, stel hiervoor uw vraag via het contactformulier op deze website.