Alles over Gebo Gelato en zijn schepijs

Van een onschuldig cafetaria, tientallen jaren geleden begonnen in Oud-Beijerland, gegroeid tot een schepijsleverancier die heel Nederland bediend. Gebo Gelato is ondanks die groei een ambachtelijk ijsmaker gebleven, die staat voor een uitstekende kwaliteit en een zo goed mogelijke service. Onder het kopje Product- & Bedrijfsinformatie vindt u alles over de geschiedenis van ons ijsbedrijf en over de manier van werken vandaag de dag. Laat je overtuigen door ons schepijs middels de smaakbox of vraag een bestelaccount aan mocht je al overtuigd zijn van onze kwaliteit.

Naast deze kwaliteit verdiend het ook van u als verkoper de aandacht om hier goed mee om te gaan. Denk hierbij aan de instelling van uw ijsvitrine, de maat van uw ijsschep, de manier waarop de bak wordt leeggeschept. Welke verpakkingsvorm leent zich het beste voor uw onderneming? Ook hierin proberen wij u op de diverse pagina's zo goed mogelijk van informatie te voorzien, maar uiteraard staan onze vertegenwoordigers u ook altijd graag te woord.


Heeft u nog vragen over Gebo Gelato of over het beginnen met schepijs? Eén van onze verkopers kan u daarbij altijd ondersteunen of in adviseren, stel hiervoor uw vraag via het contactformulier op deze website.

Ambachtelijk bereid schepijs
Familiebedrijf sinds 1950
Klantgerichte service