Eenvoudig bestellen van ijsproducten

Gebo Gelato biedt een breed assortiment aan ijssmaken, variërend in verpakkingsvormen voor de horeca en voor ijssalons. Alle producten zijn op overzichtelijke productpagina's te vinden en bestellen via deze website.

Bestelaccount

Om toegang te krijgen tot de bestelomgeving van Gebo Gelato heeft u een bestelaccount nodig, deze vraagt u eenvoudig aan op deze pagina. Onze logistieke afdeling controleert of u reeds bekend bent als klant bij Gebo Gelato en activeert vervolgens uw account. Mocht u nog niet bekend zijn als klant bij Gebo Gelato wordt de aanvraag doorgestuurd naar één van onze verkoopmedewerkers, zij zullen contact opnemen over de interesse in onze ijsproducten.

De juiste producten vinden

Er zijn verschillende manieren om een bestelling samen te stellen, dit kan door uitvoerig het volledige assortiment door te zoeken naar de gewenste producten voor uw menukaart of ijsvitrine. Alle producten staan echter ook weergegeven in een speciale bestellijst op deze bestelpagina. Ook hier kunt u weer filteren op verpakkingsvormen, naam of categorie. Uw vorige bestelling herhalen? Deze vindt u eenvoudig in uw bestelhistorie. Nadat de bestelling naar wens is bevestigd u deze vanuit de bestellijst of via de pagina mijn order. Vergeet in het volgende scherm niet de gewenste leverdatum in te vullen, hou daarbij rekening met de vaste leverdagen voor uw regio.

Vrieskou in

Zodra uw bestelling binnen is ontvangt u een orderbevestiging en wij een werkbon. Eén van onze medewerkers trotseert de vrieskou om de bestelling bij elkaar te zoeken en zet deze klaar voor de juiste leverdag. Mocht u toch liever de bestelling telefonisch plaatsen omdat er bijzondere vragen of verzoeken zijn kan dat altijd, de logistieke afdeling staat u dan graag te woord.

 

 

Ambachtelijk bereid schepijs
Familiebedrijf sinds 1950
Klantgerichte service