Ambachtelijk, duurzaam en voedselveilig

Gebo Gelato is een familiebedrijf dat sinds 1950 op diverse manieren ambachtelijk schepijs aanbiedt aan horeca en ijssalon. Daarbij onderscheidt Gebo Gelato zich door de superieure kwaliteit en uitstraling van het ijs en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Na diverse omzwervingen door prachtige en praktische panden in Oud-Beijerland zijn wij sinds 2010 gevestigd op de Aston Martinlaan te Oud-Beijerland. In deze op maat gemaakte ijsfabriek vinden zowel de productie als logistieke werkzaamheden plaats.

Productie & Certificering

Het is vanzelfsprekend dat de ijsbereiders elke dag bezig zijn om de perfecte smaken na te streven voor de vele ijssmaken. Daar hoort echter ook nog een andere essentieel onderdeel bij, de voedselveiligheid. Veel aandacht wordt besteed aan de wet- en regelgeving die er is rond de productie, verkoop en transport van schepijs. Gebo Gelato werkt volgens het HACCP-standaard en laat het productieproces meerdere keren per jaar toetsen door daarin gespecialiseerde bedrijven. Ons kwaliteitssysteem staat borg voor de productveiligheid tijdens alle werkzaamheden.

Middels het HACCP-standaard brengt Gebo Gelato alle potentiële gevaren voor de producten in kaart, waardoor het productieproces op een voedselveilige manier kan worden uitgevoerd. Het geldt daarnaast als handvat voor elke medewerker van de ambachtelijke ijsfabriek en zij worden hierop getoetst evenals dat het bedrijf wordt getoetst en begeleid.

Logistiek & Transport

Gebo Gelato heeft zijn voorraad, logistieke planning en distributie in eigen beheer. Hierdoor houden wij korte lijnen met de kwaliteit van het product en van de leveringen. De distributie van de ijsproducten vindt plaats met eigen diepvrieswagens zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Gebo Gelato is flexibel, punctueel en denkt graag mee met de klanten. Op deze manier zijn wij in staat in elke provincie van Nederland minimaal 2 keer per week te beleveren.

Duurzaamheid & Milieu

Verspilling vinden wij zonde. Maatschappelijk verantwoord werken is voor ons daarom ook belangrijk. Bij de bouw van onze huidige werkplaats is hierbij rekening gehouden. Dit heeft onder andere geresulteerd in energiezuinige verlichting, gesloten watersystemen, een installatie waarmee warmte wordt teruggewonnen en het gebruik van eco-motoren. Ook de bereidingsmachines zijn zo geïnstalleerd dat het opwarmen en terugkoelen van ijsmixen op een zo zuinig mogelijke wijze gebeurd.

Ook tijdens dagelijkse werkzaamheden wordt er rekening gehouden met het milieu. Bijvoorbeeld de keuze voor leveranciers, het gebruikmaken van recyclebare materialen, de keuze voor schoonmaakproducten, het scheiden van afval en het samenstellen van logistiek verantwoorde routes om het brandstofverbruik te beperken. Innovatie met oog voor natuur en milieu is wenselijk, derhalve doet Gebo Gelato er alles aan om duurzaam te ondernemen.

 

 

 

Ambachtelijk bereid schepijs
Familiebedrijf sinds 1950
Klantgerichte service